ארץ אוכלת: על התיאבון הישראלי

יחיל צבן, דרור בורשטיין (Editor)

Research output: Book/ReportBook

Abstract

"מדוע האוכל בחתונות אף פעם לא טעים? מדוע השופטים בתוכנית מסטר שף הם קניבלים? איך מרגישה שווארמה כשאוכל אותה ראש הממשלה? מה הקשר בין כשרות לדיאטה ובין סלט ירקות לציורים של פיקסו? מדוע אסור שהחומוסיה הטובה תהיה קרובה לבית? הספר מציע לקוראיו ניתוח מבריק של הטקסים, הסיפורים, הסמלים והמשאלות שמרכיבים את תרבות המזון בישראל". -- מן המעטפת האחורית.
Original languageHebrew
Place of Publicationרמת גן
Publisherאפיק - ספרות ישראלית
Number of pages303
StatePublished - 2016

DanaCode

  • DanaCode
  • 114200000194

Cite this