Abstract
"מדוע האוכל בחתונות אף פעם לא טעים? מדוע השופטים בתוכנית מסטר שף הם קניבלים? איך מרגישה שווארמה כשאוכל אותה ראש הממשלה? מה הקשר בין כשרות לדיאטה ובין סלט ירקות לציורים של פיקסו? מדוע אסור שהחומוסיה הטובה תהיה קרובה לבית? הספר מציע לקוראיו ניתוח מבריק של הטקסים, הסיפורים, הסמלים והמשאלות שמרכיבים את תרבות המזון בישראל". -- מן המעטפת האחורית.
Original language | Hebrew |
---|---|
Place of Publication | רמת גן |
Publisher | אפיק - ספרות ישראלית |
Number of pages | 303 |
State | Published - 2016 |
DanaCode
- DanaCode
- 114200000194