Abstract
עד לפני מספר שנים נתפסה התזונה בציבור כפולקלור. ההתייחסות ליכולת הגלומה במזון להשפיע באופן משמעותי על תהליכים הקשורים לבריאות או חולי הייתה אנקדוטלית בלבד. השינוי בעת האחרונה הוא בהעלאת השאלות ובמחקר מקיף בתחום של דיאטה אינדיבידואלית לאדם או לקבוצת אוכלוסייה. נדמה שאנו נמצאים בעיצומה של תקופה מרתקת בכל מה שקשור למדעי התזונה. תנופה לחינוך תזונתי ומחקר יצעידו אותנו להבנה טובה ורחבה יותר לתועלת הציבור.
Original language | Hebrew |
---|---|
Pages (from-to) | 3-5 |
Number of pages | 3 |
Journal | מגזין מכון תנובה למחקר |
Volume | 20 |
State | Published - 2007 |
IHP publications
- IHP publications
- Health education
- Nutrition