הנדסה וטכנולוגיה של מזון: אתגרים והזדמנויות בעשור הבא

ישראל שגיא

Research output: Contribution to journalArticle

Abstract

החל משנת 2015 שוק הפודטק העולמי צומח בשיעור ממוצע שנתי של 5.8%. על פי רשות החדשנות בישראל, ההשקעה בפודטק בארץ גדלה משנת 2013 ועד 2019 כמעט פי שלושה, ומספר החברות בתחום הגיע ל-250. טכנולוגיות חדשות וניצול האפשרויות, כגון יישומי מחשב ופלטפורמות דיגיטליות, טכנולוגיות, חדשנות ותהליכים חדשנים, תזונה אישית ועוד, מציעים הזדמנויות כמעט אינסופיות לשיפור איכות ומגוון מוצרי המזון, קיימות ואיכות הסביבה, כמו גם הצורך לספק מזון לאוכלוסייה ההולכת וגדלה. (מתוך המאמר)
Original languageHebrew
Pages (from-to)14-15
Number of pages2
Journalמגזין מכון תנובה למחקר
Volume58
StatePublished - 2020

IHP publications

  • IHP publications
  • Technology
  • Food industry and trade
  • Health

Cite this