Abstract
המאמר מציג מחקר שביצע אומדן ביקוש המבוסס על סקר צרכנים וזיהה את נקודות התורפה והעוצמה של הדגים הטריים יחסית למוצרי מזון מתחרים. המחקר מצא כי אמנם דגים נתפסים כמוצר בריא, אך מחירם הגבוה והנגישות הנמוכה מקטינים את הכמות המבוקשת. המחקר מציע מספר דרכים בכדי להתמודד עם שני מחסומי קנייה אלה
Original language | Hebrew |
---|---|
Pages (from-to) | 1359-1363 |
Number of pages | 5 |
Journal | דייג ומדגה בישראל |
Volume | 40 |
Issue number | 3 |
State | Published - 2009 |
IHP publications
- IHP publications
- צרכנות וצריכה
- Consumers
- ברכות דגים
- Fish ponds
- היצע וביקוש
- Supply and demand