Abstract
תעשיית המזון יכולה להתגאות כי היא מצליחה בצורה מרשימה לספק אוכל בטוח המהווה אחד המרכזים העיקריים של האנושות, לא רק כמקור אנרגיה, אלא כחלק מלא מכל חוויות החיים - הן הקיומיות והן הרגשיות. גורם משמעותי אשר תעשיית המזון צריכה למצוא לו מענה, הוא הגברת הדרישות והמודעות של הצרכנים למזון איכותי, טרי, נוח לצריכה, בטעמים מגוונים, קרוב עד כמה שניתן למוצרים טבעיים, תוך צמצום השימוש בחומרי שימור, תרומה ל-wellbeing, לשמירה על הבריאות ועוד. אלו מגמות מתחזקות המכתיבות מאמץ מתמשך לפיתוח ויישום של שיטות שימור וטכנולוגיות חדשות, תוך מתן דגש על בטיחות המוצר והקשבה ומענה לדרישות הצרכנים וציפיותיהם (מתוך המאמר).
Original language | Hebrew |
---|---|
Pages (from-to) | 18-20 |
Number of pages | 3 |
Journal | מגזין מכון תנובה למחקר |
Volume | 23 |
State | Published - 2008 |
IHP publications
- IHP publications
- Food industry and trade
- Technology -- Research
- Nanotechnology
- Technological innovations
- Food conservation
- Nutrition -- Genetic aspects