תזונה והשפעתה על גורמי סיכון קרדיווסקולרים

יוספה אברהם, אליוט בארי

Research output: Contribution to journalArticle

Abstract

הגנה על בריאות הלב קשורה בשמירה על משקל גוף תקין ועל צריכת תזונה נבונה ומאוזנת
Original languageHebrew
Pages (from-to)42-47
Number of pages6
Journalמדיסין - לב וכלי דם
Volume4
StatePublished - 2007

Keywords

  • גורמי סיכון למחלות קרדיווסקולריות
  • תזונה ובריאות
  • מחלות לב כליליות
  • חומצות שומן
  • שומני הדם
  • כולסטרול והיפרכולסטרולמיה
  • Cholesterol
  • Hypercholesteremia
  • Lipids
  • Fatty acids
  • Coronary heart disease
  • Nutrition
  • Cardiovascular system -- Diseases -- Risk factors

IHP publications

  • IHP publications
  • Cardiovascular system -- Diseases -- Risk factors
  • Nutrition
  • Coronary heart disease
  • Fatty acids
  • Lipids
  • Cholesterol
  • Hypercholesteremia

Cite this